کنسرو روشی برای نگهداری غذا به مدت طولانی میباشد که با پیشرفت صناییع غذایی غذاهای کنسروی پا به عرصه وجود گذاشتند که امروزه مصرف کنسرو به دلیل در دسترس بودن و استفاد ه آسان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
در این مطلب طرح توجیهی کنسرو گوشتی تهیه شده از گوشت ران و سردست گوساله قابل نگهداری تا 3 سال آماده دانلود میباشد.
در فایل به مطالبی از جمله:فرآیند تولید(شستشو،برشفاستریلیزاسیون و…)،نکات فنی و شرایط عملیاتی،ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز،… اشاره شده است.
تعداد نیروی مورد نیاز برای راه اندازی 39 نفز میباشد.
دانلود طرح توجیهی کنسرو گوشتی
توجه : جهت درخواست فایل بروز شده ی این طرح توجیهی که مورد تایید بانکها و سایر ارگانها ، اینجا کلیک نمایید
توجه داشته باشید اکثر طرح های توجیهی که در سایر سایتها بصورت آنلاین و خرید پستی به فروش می رسد ، قدیمی و مربوط به سالهای گذشته و غیر قابل استفاده می باشند و با توجه به نرخ تورم و سایر تغییرات ، مورد قبول بانکها و سایر ارگانها قرار نخواهند گرفت. برای تهیه طرح توجیهی بروز شده می توانید از لینک بالا استفاده نمایید