طرح توجیهی آبلیمو گیری صنعتی به ازای هر 1 کیلو لیمو ترش 500 گرم آبلیمو

طرح توجیهی تولید و بسته بندی مواد غذایی

طرح توجیهی آبلیمو گیری

طرح توجیهی آبلیمو گیری صنعتی به ازای هر 1 کیلو لیمو ترش 500 گرم آبلیمو  به صورت کاملا دقیق و کامل با فرمت ورد و قابل ویرایش د 53 صفحه

فایل طرح توجیهی آبلیمو گیری صنعتی به ازای هر 1 کیلو لیمو ترش 500 گرم آبلیمو  به صورت کاملا دقیق و کامل در 50 اسلاید توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح طرح توجیهی آبلیمو گیری صنعتی به ازای هر 1 کیلو لیمو ترش 500 گرم آبلیمو  بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از طرح توجیهی آبلیمو گیری صنعتی به ازای هر 1 کیلو لیمو ترش 500 گرم آبلیمو  عبارت است از

انتخاب موضوع طرح

این محصول اکثراً در جلوی مغازه ها و فضاهای بازار مانند کاربرد دارند و بخصوص برای گرفتن آبلیمو و آبغوره از آن استفاده می شود. اکثر مراجعین خانم می باشند. محصول بسیار لخت و عریان می باشند و هیچگونه فرم خاصی برای آن قائل نشده اند و مشکلات زیادی در زمینه طراحی و فرم و آرگونومی … دارد و چون این محصول، محصولی است که مردم زیاد با آن سر و کار دارند و باعث آلودگی بصری و… می شود می تواند موضوع مناسبی برای پروژه (1) باشد.

بررسی مفهوم و ضرورت وجودی هر یک از موضوعات مختلف: فلسفه وجودی

از قدیم مردم خود آبلیموی مورد نیازشان را تهیه می کردند که امروزه این کارها کمتر توسط خود خانواده ها انجام می شود. با پیدایش کارخانه های ابلیمو گیری این خواسته مردم، کاملاً از بین نرفت چون قیمت آبلیموی ساخت کارخانه زیاد است به همین دلید این نیاز به وجود آمد که جایی باشد تا آبلیموی مورد نیاز مردم را در حجم و سرعت زیاد و با قیمت کم تولید کند. از این رو دستگاه های موجود توسط کارگاه های صنعتی کوچک تولید و به بازار عرضه شد.

قابل ذکر است که مطمئن بودن مردم از کیفیت و تمیز بودن لیمو خود یک نکته مثبت و برتری دهنده نسبت به روش تولید کارخانه ای است.

از این وسیله برای گرفتن آبلیمو و آبغوره به نسبت تقریباً زیادی استفاده می شود. چون در کشور ما به دلیل حفظ لغت ها و فرهنگ های گذشته عادتاً به مواد طبیعی علاقه دارند پس بنابراین وجود این محصول امری ضروری است و ضرورت آن در جامعه کاملاً حس می شود.

(3-1) گرد آوری اطلاعات گوناگون پیرامون موضوعات انتخاب شده:

برای جمع آوری اطلاعات لازم راجع به موضوع انتخاب شده بایستی از طریق مصاحبه و گفتگو با کسانی که مستقیماًبا محصول سرو کار دارند، همچنین با کسانی که به صورت مشتری و به سراغ این محصول می آیند و همچنین از طریق کارخانجات و کارگاههای تولید این محصول و نیز منابع مانند اینترنت و … استفاده نمود.

ذانلوئ طرح توجیهی آبلیمو

برای دانلود فایل طرح توجیهی آبلیمو گیری صنعتی به ازای هر 1 کیلو لیمو ترش 500 گرم آبلیمو  که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.