طرح توجیهی زنبور عسل
طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفیت 700 کندو به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 14 صفحه
فایل طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفیت 700 کندو به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 14 صفحه توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفیت 700 کندو بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفیت 700 کندو عبارت است از
مقدمــه :
عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت ميشوند.
عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسيدهاي آلي ( اسيد ماليك، وينيك، سيتريك، لاكتيك و اگزاليك ) و پروتئينها بوده و ميتواند 315 تا 335 كيلوكالري انرژي ( به ازاي هر يكصد گرم ) توليد نمايد.
از ديگر سو عسل داراي خواص درماني، ضد عفوني كنندگي و حفاظت از مواد آلي در مقابل تجزيه و فساد ميباشد. ابن سينا دانشمند بزرگ ايران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهيه شده با عسل ) مينويسد :« … در هنگام زياد شدن بلغم، اندرون را تقويت، نيرو را زياد، اشتها را باز ميكند، عسل ، خوراكي است كه جواني را جاويدان ميسازد، حافظه را نيرو ميبخشد و گذشته را در خاطره زنده ميكند، انديشه را پاك و زبان را ميگشايد.»
كليه موارد مطروحه ، اهميت استفاده از عسل به عنوان يك ماده غذايي مقوي و همچنين دارويي طبيعي را خاطرنشان ميسازند. از ديگر سو با عنايت به رشد جمعيت و تنوع محصولات توليدي و بالا رفتن سطح رقابت در زمينه عرضه انواع محصولات غذايي ، بهبود مستمر كيفيت محصولات و ايجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردي هستند كه بايستي هر چه بيشتر مد نظر قرار گيرند. رعايت اين موارد ميتواند منجر به دسترسي آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذايي شود.
طي فرايند پرورش و نگهداري زنبور عسل، همچنين اقدام به ازدياد كندوها ميشود كه اين عمل به منظور ترميم تلفات و فروش انجام ميپذيرد. در مناطق گرمسير حتي ميتوان از هر كندو يك بچه كندو گرفت.
با اجراي اين طرح ، علاوه بر كسب سود مناسباقتصادي ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
برای دانلود فایل طرح توجیهی پرورش و نگهداري زنبور عسل با ظرفیت 700 کندو که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.