طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش

پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش با ظرفیت 2000 تن در سال به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 53 صفحه

فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش با ظرفیت 2000 تن در سال به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 53 صفحه توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح طرح توجیه اقتصادی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش با ظرفیت 2000 تن در سال بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از طرح توجیهی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش با ظرفیت 2000 تن در سال عبارت است از

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3

 

فصل اول –  کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………. 4

1- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… 7

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… 8

1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. 8

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………….. 8

مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………. 9

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس…………………………………….. 9

1-   اشخاص حقيقی………………………………………………………………………………………………………………………………. 9

2-   اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. 10

مدارك مورد نياز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 10

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. 11

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 11

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. 11

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 12

 

فصل دوم  –  روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………. 13

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. 14

بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)…………………………………………………………………………….. 14

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. 14

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… 15

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :………………………. 15

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )………………………………………………………………………… 16

 

فصل سوم  –  امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………. 17

جدول 1 لیست استانداردهای مرتبط با تولید و بسته بندی کشمش……………………………………………………………. 18

جدول 2 میزان تولید کشمش و مصرف داخلی در چند کشور عمده جهان (FAO2003)…………………………. 19

جدول 3 میزان تولید انگور در کشورهای عمده تولید کننده جهان (FAO 2005)…………………………………….. 20

جدول 4 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385……………………………………. 21

جدول 5 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%………………………………………………………. 22

جدول 6  میزان مصرف کشمش بین سال های 1382 – 1379………………………………………………………………… 22

نمودار 1 بررسی روند مصرف کشمش بین سال های 1382 – 1379………………………………………………………. 23

جدول 7 بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا سال 1385…………………………………………………………….. 23

سال 1379…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 23

سال 1380…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 27

سال 1381…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 30

سال 1382…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 33

جدول 8 میزان صادرات کشمش بین سال های 1382 – 1379……………………………………………………………….. 37

نمودار 3 روند  صادرات کشمش بین سال های 1382 – 1379………………………………………………………………. 37

جدول 9 میزان کشمش مورد نیاز تا سال 1389………………………………………………………………………………………. 38

نمودار پیش بینی روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه…………………………………………………………… 38

جدول 10 هزینه تامین ماشین آلات خط تولید………………………………………………………………………………………… 39

جدول 11 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح…………………………………………………………………………………………….. 40

جدول 12 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی……………………………………………………………………………….. 40

جدول 13 هزینه های ساختمان و محوطه سازی………………………………………………………………………………………. 41

جدول 14 برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات  عمومی……………………………………………………………………………. 42

جدول 15 هزینه وسایل حمل ونقل…………………………………………………………………………………………………………. 43

جدول 16 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری…………………………………………………………………………………….. 43

جدول 17 برآورد کل سرمایه گذاری ثابت………………………………………………………………………………………………. 44

جدول 18 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی…………………………………………………………………………………………….. 44

جدول 19 برنامه تولید سالیانه………………………………………………………………………………………………………………… 45

جدول 20 برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید 2000تن کشمش در سال……………………. 45

جدول 21 سطح زیر کشت ، میزان تولید و عملکرد انگور به تفکیک استان های ایران………………………………… 46

جدول 22 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح………………………………………………………………………………………… 47

جدول 23  برآورد برق مصرفی واحد…………………………………………………………………………………………………….. 47

جدول 24 میزان آب مصرفی (روزانه)……………………………………………………………………………………………………. 48

جدول 25 تاسیسات مورد نیاز……………………………………………………………………………………………………………….. 48

جدول 26 براورد هزینه انواع انرژی……………………………………………………………………………………………………….. 49

فصل چهارم  –  جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات……………………………………………………. 50

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 51

برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش با ظرفیت 2000 تن در سال که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

 

طرح توجیهی کسب و کار
36000 تومان
, , , , , , , , , , , , , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *