قالی بافی 1402

طرح توجیهی قالی بافی متشکل از اطلاعات مهم، جداول و محاسبات این کسب و کار بوده و توسط نگارندگان مجرب سایت طرح فنی تهیه و تدوین می گردد. از طریق کلیک روی دکمه زیر میتوانید جدیدترین نمونه دانلود طرح توجیهی قالیبافی 1402 در فرمت قابل ویرایش ورد را دانلود کنید . این طرح برای یک کسب و کار متوسط با اشتغال زایی مستقیم 10 نفر تدوین شده است و همکاران ما آ»ادگی قبول سفارشات و تدوین طرح توجیهی کسب و کار مورد نظر شما بصورت اختصاصی میباشند.

دانلود طرح توجیهی کارگاه قالی بافی 1402

دانلود طرح توجیهی کارگاه قالی بافی 1402

صنعت فرش بافی ایران:

کمتر فردی در دنیا است که آوازه فرش دستباف ایرانی به گوشش نخورده باشد.

صنعت قالی بافی از هنرهای اصیل این مرز و بوم بوده و جایگاه فوق العاده ممتازی در بازارهای جهانی دارد. احداث کارگاه قالی بافی از اقدامات ارزشمندی است که به ترویج فرهنگ و هنر اصیل ایرانی کمک کرده و افزون بر آن درآمد خوبی را نصیب کارآفرینان می کند.

کارگاه های قالی بافی با بافت قالی، قالیچه، پشتی و تابلو فرش های ایرانی سهم بسزایی در تامین بازارهای داخلی و کارنامه درخشانی در زمینه صادرات دارند.

طرح توجیهی قالی بافی به کارآفرینان کمک می کند تا با چالش های این صنعت آشنا شده و بهترین عملکرد را در این کسب و کار داشته باشند.

با چه سرمایه ای می توان کارگاه قالی بافی راه اندازی کرد؟  

کارگاه های قالی بافی را می توان، با کمترین سرمایه و حتی در مناطق محروم و روستایی نیز راه اندازی کرد. فقط کافی است، تعدادی دار قالی تهیه کرده و چند بافنده حرفه ای را به کار بگیرید.

انتظار می رود، با افزایش سرمایه اولیه به مقدار 1.5 میلیارد تومان و استفاده از تعداد بافنده بیشتر، در زمینی به ابعاد 1000 متر مربع، ظرفیت تولید قالی دستباف به 1200 متر مربع در سال برسد.

محاسبه سرمایه، گام اول در این کسب و کار بوده و شاخص های مالی دیگر به آن وابسته هستند. از این رو برای اطمینان از محاسبه دقیق و بدون خطای سرمایه بهتر است، طرح توجیهی قالی بافی را در محاسبه سرمایه اولیه چراغ راه خود قرار دهید.

میزان هزینه راه اندازی کارگاه قالی بافی چقدر است؟

هزینه های راه اندازی کارگاه قالی بافی در درجه اول به مکان کارگاه و در درجه بعد به ظرفیت طرح وابسته است. هزینه اجاره بها و یا خرید زمین یا سوله کارگاه قالی بافی متغیر بوده و به واقع شدن آن در روستا، حومه شهر یا شهر وابسته است.

سایر هزینه های این کسب و کار نیز شامل هزینه دستمزد بافنده ها، هزینه حمل و نقل و هزینه های آب و برق و گاز و غیره می باشند.

برآورد هزینه ها قبل از راه اندازی کارگاه قالی بافی به کارآفرینان اجازه می دهد تا به تامین منابع مالی خود برای پرداخت هزینه ها بیاندیشند.

محاسبه دقیق هزینه ها با مبالغ روز از جمله اهداف طرح توجیهی قالی بافی است.

سود کارگاه قالی بافی چقدر است؟  

کارآفرینانی که راه اندازی کارگاه قالی بافی را انتخاب کرده اند، به خوبی به اشتغال زایی و درآمد بالای این کسب و کار واقف هستند.

مواد اولیه ای که برای بافت قالی استفاده می شوند، شامل پشم، ابریشم و پنبه بوده و در داخل کشور با قیمت مناسب در دسترس می باشند.

قیمت مناسب مواد اولیه و عدم نیاز به تجهیزات پیچیده، سود خالص بالایی را برای کارگاه های قالی بافی رقم می زند. نرخ بازدهی سرمایه در کارگاه های قالی بافی بین 30 تا 40 درصد برآورد شده است.

کارآفرینان قالی بافی در ابتدای کار، گمانه زنی هایی در مورد سود دارند که عموما غیر تخصصی و ساده انگارانه است.

تخمین سود به صورت تخصصی و علمی تنها در طرح توجیهی قالی بافی امکان پذیر است.

نیروی انسانی تولید قالی - طرح فنی

تجهیزات لازم در طرح توجیهی قالی بافی

طرح توجیهی قالی بافی ارائه دهنده دانش فنی برای اجرایی کردن پروژه است. در بیزنس پلن قالی بافی تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه قالی بافی نیز مشخص می شود. قالی های دستباف به طور کلی به انواع زیر تقسیم بندی می گردند:

  • قالی پشمی
  • تمام ابریشم
  • گل ابریشم
  • کف ابریشم
  • قالی سوف

لوازم و ابزارآلات مورد نیاز در کارگاه قالی بافی عبارتند از:

  • دار قالی
  • چله
  • دفه یا دفتین
  • قلاب قالی بافی
  • هاف
  • کوجی
  • کاردک
  • قیچی
  • دانلود و خریـــــــــــــــــــــــــــــــــــد
طرح توجیهی کارگاه قالی بافی
136000 تومان