کسب درامد با موضوع توليد ماكاروني

مقدمه :

فراورده هاي ماكاروني به دو نوعند :
1 -فراورده هاي ماكاروني ساده
2 -فراورده هاي ماروني تخم مرغ دار
فراورده هاي ماروني به دونوع توپر وتوخالي نيز دسته بندي ميشوند
فراورده هاي ماروني توپر
از فراورده هاي ماكاروني توپر مي توان :
1 -ورمشيل يا رشته فرنگي كه قطرش بين 5/0 تا 8/0ميلي متر است و
خود به سه نوع ورميشل راست ، ورمشيل پيچ خورده و ورميشل
پراكنده تقسيم بندي ميشود.
2 -اسپاگتي كه از متداولترين فراورده هاي ماكاروني است كه قطر آن
حدود 5/1 تا 5/2 ميلي متر است به دو نوع اسپاگتي كوتاه و اسپاگتي
بلند تقسيم بندي مي شود .
3 -نودل كه يكي ديگر از فراورده هاي ماكاروني است به صورت
نوارهاي محكمي مي باشند به ضخامت حدود 8/0 ميلي متر و به
عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پيچ خورده و
نودل پراكنده تقسيم بندي ميشود.

فراورده هاي ماكاروني توخالي:

1 -فراورده هايي كه كاملا شبيه اسپاگتي است با اين تفاوت كه در ميان آن
حفره اي وجود دارد واندازه قطر خارجي آن 4 تا 5 ميليمتر است
2 – البازو : نوع ديگر فراورده هاي ماكاروني توخالي است كه بصورت كوتاه
بريده مي شود ومتداولترين آن بين 4 تا 6 ميلي متر ضخامت دارد وقطر
جداره آن 1 ميلي متر است

نحوه ساخت ماكاروني

فراورده هاي ماكاروني از مخلوط كرد ن آرد مخصوص با اآب بدست مي آيند بدين طريق خمير حاصل ميگردد در نهايت قالب گيري ميشود وبه اشكال مختلف در مي آيد.
ماكاروني به عنوان يك محصول خشك شناخته مي شود اما دركشور هايي مثل ايتاليا از ماكاروني قبل از خشك شدن نيز استفاده مي كنند .
فراورده هاي ماكاروني معمولا در حدي خشك مي شوند كه رطوبط آنهابه 13 درصد برسد

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *