کسب درامد با عنوان توليـد رشته آشي و پلويي

 

  مقدمــه :

پديده پويايي در يك جامعه ، گذشته از تاثير در ساختارهاي ديگر زندگي از قبيل روابط اجتماعي ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غيره، كم و بيش در نوع و مواد مصرفي آن جامعه نيز تاثير مستقيم داشته و بسته به وضعيت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگوني هاي كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذيه به وجود آورده است.
لذا همين مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در ميان غذاهاي متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفي را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني مطلوبيت فرهنگي و امكانات اقتصادي در برنامه غذايي خود قرار دهند.
در اين ميان يكي از انواع غذاهايي كه با توجه به معيارهاي مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته هاي آش و پلويي مي باشد كه گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگي از جنبه اقتصادي نيز مقرون به صرفه است. زيرا ماده اوليه آن ، گندم ، خوراك اصلي و دائمي ما را تشكيل مي‌دهد و اين در شرايطي است كه تعدادي از استانهاي كشور، رشته مورد نياز خود را از ساير استانها تامين مي‌كنند. لذا اين امر لزوم تشكيل چنين كارخانجاتي را در مناطقي از كشور كه مصرف بيشتري دارند را نشان مي‌دهد.
 روش تولـيد :
ابتدا آرد را به صورت خمير درآورده كه اين عمل در دستگاه خميركن انجام مي‌گيرد. سپس خمير ساخته شده وارد دستگاه خمير پهن كن مي‌شود ، سپس خمير پهن شده برش داده مي‌شود و بعد از آن وارد اطاق خشك‌كن مي‌شود تا عمل خشك كردن انجام بگيرد. سپس محصول آماده شده بسته بندي شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.
با توجه به مصرف بالاي انواع رشته هاي خوراكي در ايران ، توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، مي‌توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‌توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
 
بسته بندي و انبار              خشك‌كن              بـرش               پهن كن               خميرگير

   توجيه اقتصادي طرح :

   الف – سرمايه گذاري ثابت :
   الف – 1 ) زميـن :
 

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *