کسب در امد با عنوان تولید شکلات مرکب

معرفی محصول

کاکائو بومی امریکا ی مرکزی ومکزیک است وحداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت می شده است مدارک باستانی شناسی حاکی از کشت واستفاده خوراکی از این ماده در هندوراس حدود1100 سال پیش از میلاد مسیح است شکلات در قسمت امریکای مرکزی نوعی کالای لوکس محسوب می شد واز دانه های کاکائو هم به عنوانپول استفاده می کردند در گذشته شکلات بیشتر در نوشیدنی های شکلاتی کاربرد داشته است

موارد مصرف وکاربرد

نام محصول شکلات مرکب با پایه فندق می باشد که شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان است ضمنا این محصول به صورت یک ماده غذائی به صورت مستقل نیز مورد استفاده قرار می گیرد این محصول از ویژگی های چالبی برخوردار است جرا که در دمای اتاق به حالت جامد می باشد اما به محض قرار گرفتن در دهان ذوب می گردد دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده می شود

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی وجهانی محصول

قیمت داخلی وخارجی شکلات چه به صورت تخته ای وچه به صورت محصول نهایی که مغز دار یا روکش باشد با توجه به مرغوبیت مواد اولیه استفاده شده در ان متفاوت است

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *