کارافرینی با عنوان تولید نشاسته ذرت

معرفي محصول

نشاسته يك پلي ساكاريد گياهي ذخيره شده در ريشه ها، جوانه و دانه هاي گياهان
است. چنان چه تعداد واحدهاي قند يا مونو ساكاريد در يك كربوهيدرات بيش از 10
واحد باشد آن تركيب قندي، پلي ساكاريد ناميده مي شود .در صورتي كه چنين
كربوهيدراتي از يك نوع واحد قندي تشكيل شده باشد مثل نشاسته و سلولز هموپلي
ساكاريد گفته مي شود و وقتي از بيش از يك نوع واحد قندي درست شده باشد مثل
اكثر همي سلولزها، متروپلي ساكاريد ناميده مي شود. بنابراين نشاسته يك هموپلي
ساكاريد است كه در آندوسپرم همه دانه ها وجود دارد. نشاسته ممكن است به گلوكز
هيدروليز شود و براي بدن انسان تامين انرژي كند. گلوكز براي مغز و اعمال سيستم
عصبي مركزي لازم است و به هنگام مصرف در رژيم انساني چهار كالري به ازاي هر
گرم توليد مي كند

توضيح موارد مصرف و كاربرد


نشاسته به عنوان ماده اوليه در بسياري از رشته هاي صنايع غذايي استفاده مي شود كه
براي هر مورد نشاسته خاص آن مناسب است. در توليد دكستروز، دكسترين، گلوكز
مايع و ساير انواع سيروپ، ماده اوليه اصلي نشاسته است و براي بسياري ديگر از رشته
هاي صنايع، براي نقشي كه در بهبود ويژگي هاي فيزيكي، بالا بردن ثبات سيستم هاي
كلوييدي و اثر غلظت دهندگي دارد از آن استفاده مي شود.
در پودرهاي نانوايي و مواد بهبود دهنده پخت به عنوان پركننده يا filler و جلوگيري
از واكنش هاي شيميايي بين بيكربنات و اسيد پيش از ساختن خمير، در سس ها براي
حفظ امولسيون روغن و سركه و جلوگيري از دو فاز شدن سيستم

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *