طرح توجیهی کارگاه تیرچه بلوک

نمونه دانلودی جدید طرح توجیهی تیرچه بلوک  1402- این طرح توجیهی بلوک زنی در 43 صفحه خدمتتان تقدیم میگردد . خلاصه طرح توجیهی پروژه کارآفرینی کارگاه تولید تیرچه بلوک و قطعات بتن سبک پیش ساخته

در این نمونه طرح توجیهی تولید تیرچه و بلوک قسمتهایی حاوی اطلاعات کلی بوده و نیازی به ویرایش ندارد . ولی قسمت هایی متناسب با منطقه و استانی که قصد راه اندازی کارگاه یا اخذ وام دارید نیاز به اعمال تغییراتی دارید. همچنین برای تغییرات احتمالی قیمت ها هم جدولی برای الگوی تغییر وجود دارد

خلاصه طرح توجیهی بلوک زنی : در این طرح به بررسی کارگاه تولید قطعات بتن سبک پیش ساخته پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

برای دانلود طرح توجیهی کارگاه بلوک زنی 1402 روی دکمه زیر کلیک کنید


بخش هایی از طرح توجیه اقتصادی احداث کارگاه تولید تیرچه و قطعات بتنی

بخش هایی از مقدمه و کلیات طرح توجیه اقتصادی راه اندازی کارگاه تولید تیرچه و قطعات بتنی پیش ساخته را در ادامه ملاحظه میفرمایید .

مقدمه طرح توجیهی کارگاه تولید تیرچه بلوک

بتن سبک طبق تعریف مؤسسه بتن آمریکا (ACI 116R-87) عبارت است از بتنی که وزن مخصوص » : آن به طور محسوسی کمتر از وزن مخصوص بتنی است که با سنگدانه های طبیعی یا شکسته ساخته می شود بتن دانه سبک در سه نوع طبقه بندی می شود که عبارتند از: بتن سبک ناسازه ای، بتن سبک سازه ای و بتن سبک متوسط.

بتن سبک سازه ای که معمولاً به عنوان جداسازهای سبک مورد استفاده قرار می گیرد، دارای جرم مخصوص کمتر از 800 کیلوگرم بر مترمکعب می باشد(وزن مخصوص بتن معمولی حدود 2400 کیلوگرم بر 0 تا 7 نیوتن بر میلی متر مربع / مترمکعب می باشد ). با وجود جرم مخصوص کم، مقاومت فشاری آن حدود 35 است. دو نوع از معمول ترین سنگدانه های مورد مصرف در این نوع بتن پرلیت ( نوعی سنگ آذرین )  و ورمیکولیت (ماده ای با ساختار ورقه ای شبیه میکا )  هستند.

طرح توجیهی بلوک زنی

نام کامل طرح توجیهی بلوک زنی و محل اجرای آن : طرح توجیهی تولید تیرچه بلوک

تولید قطعات بتنی سبک پیش ساخته

دلایل انتخاب طرح : با توجه به تمایل روز افزون بشر به شهرنشینی به خصوص در کشورهای در حال توسعه و به تبع آن نیاز ساختمان های با استحکام و عمر بیشتر و هزینه کمتر، نیاز به مصالح ساختمانی که در عین سبک و ارزان بودن از مقاومت و دوام کافی برخوردار باشند، روز به روز در حال افزایش است، اما با توجه به وجود جایگزین هایی برای این محصول، می توان گفت که اهمیت استراتژیک ندارد.

وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 32 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

نام و کد آیسیک محصول : کد آیسیک قطعات پیش ساخته بتنی و سیمانی و سبک 26951110 می باشد.

شرایط واردات قطعات پیش ساخته بتنی سبک

شرایط ورود کالاهای مذکور  در طرح توجیهی کارگاه بلوک زنی به شرح زیر می باشد:

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

قیمت داخلی کالاهای ساخته شده از بتن سبک در جداول 1-4 و 1-5 ارائه شد هاست. همچنین با داشتن مقدار واردات در هر سال و ارزش ریالی و دلاری آن و همچنین میزان تعرفه گمرکی می توان با استفاده از رابطه ( 1)، برآوردی از قیمت جهانی این محصولات بدست آورد که در جدول 1-6 نشان داده شده است.

اگر قیمت جهانی را متغیر X میزان واردات سالیانه را متغیر Y و حقوق گمرکی را متغیر A در نظر بگیریم رابطه ( 1) بین میزان واردات و قیمت برقرار است:

Ax+x=y

طرح توجیهی کارگاه تولید تیرچه بلوک

بررسی و ارائه استاندارد ملی

استاندارد ملی ایران در مورد ویژگی های بلوک های ساخته شده با بتن سبک با شماره 6045 و 6049 توسط مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه شده است.

طرح توجیهی تیرچه بلوک – طرح توجیهی کارگاه بلوک زنی

موارد مصرف و کاربردهای ترچه بلوک و قطعات بتنی پیش ساخته

اطلاعات جامعی در باره موارد مصرف و … در این بخش طرح توجیهی تیرچه و بلوک آورده شده است که با توجه به کلی گویی نیازی به اعمال تغییری در این قسمت ندارید.

تیرچه بلوک های سبک بتنی در انواع مختلف دیواری، سقفی و تیغه ای تولید می شوند و دارای کاربردهای گسترده ای در انواع دیوارهای پوشش خارجی جداکننده نما، دوجداره عایق ضد آتش، باربر ونیز سقف های سبک بتنی  (تیرچه و بلوک ) می باشند.

بررسی کالای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

کالاهای جایگزین و یا رقیب بلوک های بتنی سبک در سقف های تیرچه وبلوک، بلوک های سفالی و پنل های ساخته شده از موادی مانند پلی استایرن می باشند بخصوص پنل های پلی استایرن که به علت وزن بسیار کم رقیبی جدی برای بلوک های بتنی سقف می باشند. رقبای بلوک های سیمانی که در ساخت دیوار بکار می روند نیز آجرهای سفالی، پن لهای پلی استایرن و قطعات و دیوارهای گچی می باشند.

نگاهی گذرا به بازرهای تولید و مصرف در سایر کشور ها – ابن بخش از طرح توجیهی کارگاه بلوک زنی 1402 نیازی به تغییر ندارد

کشورهای عمده تولید و مصرف کننده حصول

امروزه بتن و قطعات بتنی بخصوص بتن سبک به خاطر داشتن ویژگی های منحصر به فرد خود تقریباً در تمامی کشورها جزء لاینفک ساختمان سازی می باشد، و از آنجائیکه هزینه حمل و نقل قطعات بتنی حتی انواع سبک آن بالاست و ضمناً ساخت آن نیاز به تکنولوژی بالایی ندارد، اکثر کشورها خودشان بتن و قطعات بتنی مورد نیاز خود را تولید می کنند و در نتیجه میزان تولید هر کشور تابعی از میزان ساخت و ساز در آن کشور است.

وضعیت عرضه و تقاضا قطعات بتنی و تیرچه

در ادامه این طرح توجیهی تولید تیرچه و قطعات بتنی  میزان عرضه و تقاضا در سطح یک شهر و استان بصورت الگو آورده شده است و شما بهتر است متناسب با شرایط شهر و استانی که قصد دارید کسب و کار تولید تیرچه و بلوک و… را ایجاد کنید این اطلاعات را تغییر دهید.

بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون بتنی میزان قطعات سبک پیش ساخته و میزان رشد ظرفیت تولید در هر سال نسبت به سال قبل از آن، از 1 آورده شده است.

بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات

صادرات قطعات بتنی سبک طی برنامه سوم توسعه روند کاهشی داشته با توجه به بالا رفتن کیفیت تولیدات داخلی در سال های اخیر، که یکی از علل آن استفاده از دانش روز دنیا و استفاده از مواد اولیه و افزودنی جدید و با کیفیت بالا می باشد، و همچنین نیاز کشورهای همسایه ایران که همگی در حال توسعه بوده و به شدت نیازمند مصالح مرغوب و با قیمت مناسب می باشند، در صورت توجه دولت به این بخش و همچنین سرمایه گذاری بخش خصوصی می توان چشم انداز روشنی را برای این بخش از صنعت متصور بود.

تشریح روش های کلی تولید در طرح توجیهی بلوک زنی 1402

کلیات روش تولید تیرچه بلوک و قطعات بتنی

مروری بر کلیات بلوک زنی و ماشین آلات مدرن این صنعت در طرح توجیهی کارگاه بلوک زنی

بتن های سبک سازه ای دارای مقاومت و وزن مخصوص کافی می باشند، به گونه ای که کاربرد آن ها را در اعضای سازه ای مجاز می سازد. این بتن ها عموماً دارای جرم مخصوصی بین 1400 الی 1900 کیلوگرم بر مترمکعب بوده و حداقل مقاومت فشاری تعریف شده برای آن ها معادل 17 نیوتن بر میلیمترمربع است. در بعضی حالات امکان افزایش مقاومت تا 60 نیو تن بر میلیمترمربع نیز وجود دارد . در مناطق زلزل ه خیز ، طبق نتب اه ی سبک متوسط، از لحاظ وزن مخصوص و مقاومت فشاری در محدود های بین بتن های سبک ناسازه ای و سازه ای قرار دارند به گونه ای که مقاومت فشاری آن ها بین 7 الی 17 نیوتن بر میلیمترمربع و جرم مخصوص آن ها 800 الی 1400 کیلوگرم بر مترمربع می باشد.

به بتن سبک اغلب به عنوان جایگزینی مناسب و مکمل برای بتن معمولی و به منظور کاهش وزن سازه کار می رود، هر چند مقاومت فشاری نهایی آن در مقایسه با بتن های معمولی کمتر است، اما این ضعف معمولاً با کاهش بار مرده و افزایش مقاومت بتن در مقابل آتش سوزی جبران می شود. کاهش بار مرده در سازه موجب کاهش ابعاد پی ساختمان، کاهش ابعاد پی های منفرد و کاهش عرض پی های زیر دیوار، ابعاد ستون ها، تیرها و همچنین کاهش ضخامت سقف می گردد. این کاهش در جرم بتن مصرفی (کاهش در وزن مخصوص و جرم یکسان است ) موجب صرفه جویی در هزینه ساخت اعضای فوق الذکر و جبران اضافه هزینه ناشی از ساخت بتن سبک خواهد شد. علاوه بر این میزان عایق سازی صوتی و حرارتی آن به گونه ای است که در اکثر موارد استفاده از لایه های اضافی جهت عایق بندی جزیی و یا کلی را منتفی می سازد که خود از لحاظ اقتصادی به صرفه خواهد بود.

 

بتن سبک ناسازه ای

توضیحاتی در مورد انواع بتن های بکار رفته در طرح توجیهی کارگاه بلوک زنی را در این بخش ملاحظه میکنید و نیازی به اعمال تغییرات ندارد.

این نوع بتن ها با جرم مخصوصی معادل 800 کیلوگرم بر متر مکعب و کمتر، به عنوان تیغه های جداساز و عایق های صوتی در کف بسیار مؤثر هستند. این نوع بتن می تواند در ترکیب با مواد دیگر در دیوار، کف و سیستم های مختلف سقف مورد استفاده قرار گیرد. مزیت عمده آن در کاهش هزینه لازم برای تهویه گرمایی یا سرمایی فضاها و کاهش انتقال صوت بین طبقات و فضاهای ساختمان است. بتن های سبک ناسازه ای بر اساس ترکیب ساختمان، خود می توانند به دو گروه جداگانه تقسیم بندی شوند.

سختی بتن های  اسفنجی که در آن ها با استفاده از ایجاد کف، حبا ب های هوا در خمیر سیمان یا در ملات سیمان  سنگدانه ایجاد می گردد. کف مورد نظر یا از طریق مواد ک فزا در حین اختلاط تولید شده و  با بتن سنگدانه های سبک یا به اختصار بتن های دانه سبک با استفاده از پرلیت یا ورمیکولیت منبسط شده و یا الیاف منبسط شده پلی استر ساخته می شوند. جرم مخصوص خشک این مخلوط بین 240 تا 960 کیلوگرم برمترمکعب می باشد.

دانلود طرح توجیهی کارگاه تولید تیرچه بلوک

برای دانلود طرح توجیهی تیرچه بلوک – طرح توجیهی تولید تیرچه بلوک و قطعات بتنی پیش ساخته روی دکمه خرید کلیک کرده و فرایند پرداخت را تکمیل کنید

دکمه خرید و دانلود طرح توجیهی بلوک زنی 1402

36000 تومان