کار افرینی با موضوع تولید کیک وکلوچه با جایگزینی قند مایع خرما

موارد مصرف وکاربرد

تولید کیک وکلوچه با جایگزینی قند مایع خرما به جای شکر به عنوان تنقلات وگاهی به عنوان غذای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد که قند های موجود در خرما بیشتر از نوع احیاء کننده ان یعنی فروکتوز وگلوکوز است . این قندها در مقایسه با ساکاروز (شکر معمولی) دارای مزایای نسبی بسیار خوبی می باشند که از جمله انها می توان به بهداشتی وطبیعی بودن انها وهمچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کردطبیعیبودن قندهای احیاء کننده سبب جذب راحت ان توسط بدن ونبود عوارض جانبی مانند چاقی فشار خون مشکلات قندی ودیابتی که از خصوصیات لاینفک مصرف شکر معمولی است می باشد

کالای قابل جانشین

از انجاییکه کیک وکلوچه با جایگزینیقند مایع خرمابه جای شکر به عنوان غذای اصلی وتنقلات قرار می گیرد میتوان کیک وکلوچه با شکرویا کیک وکلوچه با ساخارین را به عنوان کالای جانشین نام برد لیکن با تمام فوایدی که سا کارز شکربه عنوان یک شیرین کننده ی طبیعی با ویژگیهای عملکردی ممتاز دارد به دلیل ارتباط با برخی از مشکلات سلامتی نظیر فشار خون بیماری های قلبی فساد دندان چاقی وافزایش سطح گلوکز وانسولین خون که به ویژه برای دیابتی ها مضر هست ونیز ماندگاری در نگهداری وقیمت تمام شده مناسبتر امکان رقابت با اشکال مورد اشاره در طرح را نخواهد داشت

اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

با توجه به سرمایه گذاری های وسیع صورت گرفته در صنایع تبدیلی کشاورزی وغذایی در کشور در دهه گذشته به ویژه توسط بخش خصوصی وهمچنین با نگاهی به مزیت های کشور به لحاظ تامین نیازهای داخلی وصدور محصولات به سایر کشورها می توان صنایع شیرینی وشکلات ومحصولات مشابه را یکی از گروهای عمده صنایع غذایی دانست که طی سالهای اخیر از رشد بسیار خوبیدر سرمایه گذاری تولید وصادرات برخوردار بوده است

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *