پروژه کارآفرینی بسته بندی چای تی بگ به ظرفیت 100 هزار عدد به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 42 صفحه

فایل پروژه کارآفرینی بسته بندی چای تی بگ به ظرفیت 100 هزار عدد به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 42 صفحه توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح (عنوان اصلی) بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از (عنوان اصلی) عبارت است از

چای سیاه (BLOACK TEA):

روند تولید آن به این نحو می باشد که برگهای چای را پس از برداشت آن در دما و رطوبت تولید شده رها می کنند تا اکسید گردد. اکسیداسیون در چای سبز قابل ملاحظه بوده و مدت آن 2 هفته تا یک ماه به طول می انجامد. سپس برگهای چای خشک می گردند تا رونداکسیداسیون متوقف گردد. چای سیاه نسبت به انواع دیگر کافئین بیشتری دارد به همین خاطر طعم آن قوی تر می باشد. اما بر خلاف چای سبز، چای سیاه طعم خود را پس از گذشت سال ها از تاریخ تولید حفظ می کند. این نوع چای متداولترین و پرمصرف ترین نوع چای در دنیا می باشد.

 

2- چای سبز (GREEN TEA):

روند اکسیداسیون در این نوع چای پس از حداقل اکسیدشدگی متوقف می گردد. پس از چیدن برگهای چاه سریعاً  با بخار آب داغ آنزیم های اکسید کننده موجود در برگهای چای را از میان برده و سپس برگها را خشک می کنند. در واقع در چای سبز مرحله اکسیداسیون حذف می گردد. این نوع چای طعم ملایم و گیاه مانندی دارا بوده و بیشتر در چین و ژاپن مصرف می گردد.

 

3 – چای اولانگ (OOLANG):

 اولانگ به معنی اژدهای سبز می باشد و مرحله اکسیداسیون آن 2 تا 3 روز به طول می انجامد. این چای نیز در چین و ژاپن مصرف می گردد.

 برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی بسته بندی چای تی بگ به ظرفیت 100 هزار عددکه به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *