پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 59 صفحه
فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 59 صفحه توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر عبارت است از
فهرست مطالب
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 5
فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6
کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 6
1- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 7
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… 8
محل اجزا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 8
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… 8
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :………………………………………………………………………………………………………………….. 8
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :……………………………………………………………………………………………….. 8
1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. 9
انواع محصولات تولیدی :…………………………………………………………………………………………………………………………. 9
انواع شیر……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9
انواع ماست…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 10
انواع خامه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 10
تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :………………………………………………………………………………….. 10
انواع فراورده های لبنی………………………………………………………………………………………………………………………….. 11
شیر :……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 12
مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر……………………………………………………………………………………………………… 12
ترش شدن……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 13
شیر استریلیزه……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 14
شیر گاو………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 15
توزیع شیر…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 15
انواع شیر……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 16
شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:………………………………………………………………………………………. 16
پاستوریزه کردن :…………………………………………………………………………………………………………………………………… 17
پاستوریزه کردن شیر……………………………………………………………………………………………………………………………… 17
دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام………………………………………………………………………………………. 19
آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟………………………………………………………………………………………………………….. 20
ماست…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 21
تاریخچه……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 21
تخمیر و خواص شیمیایی………………………………………………………………………………………………………………………. 22
انواع ماست…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 23
طرز تهیه ماست…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 24
مواد لازم:……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 24
بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است:………………………………………………………………………….. 25
ارزش غذایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 26
خامه :………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 27
انواع خامه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 27
خامه ترش……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 28
شماره تعرفه گمرکی :……………………………………………………………………………………………………………………………. 29
استاندارد های ملی محصولات :……………………………………………………………………………………………………………… 29
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :…………………………………………………………………………………………………………….. 30
ویژگی های میکروبیولوژی :…………………………………………………………………………………………………………………… 30
برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92……………………………………………………………………………………………… 30
فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 31
روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… 31
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. 32
بازدید از شرکت کاله……………………………………………………………………………………………………………………………… 32
تجهیزات فرآیند شیر :…………………………………………………………………………………………………………………………… 32
برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :……………………………………………………………………………………………………… 33
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… 33
وسایل نقلیه مورد نیاز :………………………………………………………………………………………………………………………….. 34
برآورد مواد اولیه مورد نیاز :…………………………………………………………………………………………………………………… 34
برنامه زمان بندی اجرای طرح :……………………………………………………………………………………………………………… 35
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 36
برآورد زمین و محوطه سازی :……………………………………………………………………………………………………………….. 36
برآورد ساختمان سازی :………………………………………………………………………………………………………………………… 37
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………… 37
فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 38
امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… 38
برآورد هزینه های زمین :……………………………………………………………………………………………………………………….. 39
برآورد هزینه های ساختمان سازی :………………………………………………………………………………………………………… 39
برآورد هزینه های محوطه سازی :…………………………………………………………………………………………………………… 40
جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی :………………………………………………………………. 40
برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :…………………………………………………………………………………………………… 41
برآورد سرمایه ثابت :…………………………………………………………………………………………………………………………….. 41
برآورد سرمایه در گردش :……………………………………………………………………………………………………………………… 42
برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :……………………………………………………………………………………………. 42
برآورد سرمایه گذاری کل :…………………………………………………………………………………………………………………….. 42
نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :……………………………………………………………………………………………………….. 43
برآورد هزینه های استهلاک :………………………………………………………………………………………………………………….. 43
برآورد هزینه های غیر عملیاتی :……………………………………………………………………………………………………………… 44
برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :…………………………………………………………………………………………………. 44
برآورد هزینه های عملیاتی :……………………………………………………………………………………………………………………. 45
برآورد هزینه های ثابت تولید :……………………………………………………………………………………………………………….. 45
برآورد هزینه های متغییر تولید :……………………………………………………………………………………………………………… 46
برآورد هزینه های کل تولید :………………………………………………………………………………………………………………….. 46
محاسبه قیمت تمام شده :………………………………………………………………………………………………………………………. 47
برآورد قیمت فروش :……………………………………………………………………………………………………………………………. 47
برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :…………………………………………………………………………………………………………. 48
برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :………………………………………………………………………………………………… 48
برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :……………………………………………………………………………………………………. 49
برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :…………………………………………………………………………………………………….. 50
برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :…………………………………………………………………………………….. 51
برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل :…………………………………………………………………… 51
برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :…………………………………………………………………………………………………… 52
محاسبه فروش کل :……………………………………………………………………………………………………………………………….. 52
محاسبه سود سالیانه :…………………………………………………………………………………………………………………………….. 52
هزینه تولید در نقطه سر به سر :……………………………………………………………………………………………………………… 53
محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :……………………………………………………………………………………………………… 53
محاسبه زمان بازگشت سرمایه :………………………………………………………………………………………………………………. 53
درصد بازگشت سرمایه :………………………………………………………………………………………………………………………… 53
دوره برگشت سرمایه :…………………………………………………………………………………………………………………………… 54
محاسبه فروش سرانه :…………………………………………………………………………………………………………………………… 54
محاسبه سطح زیر بنای سرانه :……………………………………………………………………………………………………………….. 54
محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :……………………………………………………………………………………………………….. 55
فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 56
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… 56
خلاصه جدول سود و زیان :…………………………………………………………………………………………………………………… 57
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 58
برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.