پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 59 صفحه

فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 59 صفحه توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر عبارت است از

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 5

فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6

کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 6

1- 1 مقدمه :………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 7

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………………………………………………………… 8

محل اجزا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………… 8

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :………………………………………………………………………………………………………………….. 8

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :……………………………………………………………………………………………….. 8

1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :…………………………………………………………………………………………………….. 9

انواع محصولات تولیدی :…………………………………………………………………………………………………………………………. 9

انواع  شیر……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9

انواع ماست…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 10

انواع خامه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 10

تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :………………………………………………………………………………….. 10

انواع فراورده های لبنی………………………………………………………………………………………………………………………….. 11

شیر :……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 12

مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر……………………………………………………………………………………………………… 12

ترش شدن……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 13

شیر استریلیزه……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 14

شیر گاو………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 15

توزیع شیر…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 15

انواع شیر……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 16

شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:………………………………………………………………………………………. 16

پاستوریزه کردن :…………………………………………………………………………………………………………………………………… 17

پاستوریزه کردن شیر……………………………………………………………………………………………………………………………… 17

دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام………………………………………………………………………………………. 19

آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟………………………………………………………………………………………………………….. 20

ماست…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 21

تاریخچه……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 21

تخمیر و خواص شیمیایی………………………………………………………………………………………………………………………. 22

انواع ماست…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 23

طرز تهیه ماست…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 24

مواد لازم:……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 24

بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است:………………………………………………………………………….. 25

ارزش غذایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 26

خامه :………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 27

انواع خامه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 27

خامه ترش……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 28

شماره تعرفه گمرکی :……………………………………………………………………………………………………………………………. 29

استاندارد های ملی محصولات :……………………………………………………………………………………………………………… 29

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :…………………………………………………………………………………………………………….. 30

ویژگی های میکروبیولوژی :…………………………………………………………………………………………………………………… 30

برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92……………………………………………………………………………………………… 30

فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 31

روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… 31

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :………………………………………….. 32

بازدید از شرکت کاله……………………………………………………………………………………………………………………………… 32

تجهیزات فرآیند شیر :…………………………………………………………………………………………………………………………… 32

برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :……………………………………………………………………………………………………… 33

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………… 33

وسایل نقلیه مورد نیاز :………………………………………………………………………………………………………………………….. 34

برآورد مواد اولیه مورد نیاز :…………………………………………………………………………………………………………………… 34

برنامه زمان بندی اجرای طرح :……………………………………………………………………………………………………………… 35

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 36

برآورد زمین و محوطه سازی :……………………………………………………………………………………………………………….. 36

برآورد ساختمان سازی :………………………………………………………………………………………………………………………… 37

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )………………………………………………………………………… 37

فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 38

امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… 38

برآورد هزینه های زمین :……………………………………………………………………………………………………………………….. 39

برآورد هزینه های ساختمان سازی :………………………………………………………………………………………………………… 39

برآورد هزینه های محوطه سازی :…………………………………………………………………………………………………………… 40

جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی :………………………………………………………………. 40

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :…………………………………………………………………………………………………… 41

برآورد سرمایه ثابت :…………………………………………………………………………………………………………………………….. 41

برآورد سرمایه در گردش :……………………………………………………………………………………………………………………… 42

برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :……………………………………………………………………………………………. 42

برآورد سرمایه گذاری کل :…………………………………………………………………………………………………………………….. 42

نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :……………………………………………………………………………………………………….. 43

برآورد هزینه های استهلاک :………………………………………………………………………………………………………………….. 43

برآورد هزینه های غیر عملیاتی :……………………………………………………………………………………………………………… 44

برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :…………………………………………………………………………………………………. 44

برآورد هزینه های عملیاتی :……………………………………………………………………………………………………………………. 45

برآورد هزینه های ثابت تولید :……………………………………………………………………………………………………………….. 45

برآورد هزینه های متغییر تولید :……………………………………………………………………………………………………………… 46

برآورد هزینه های کل تولید :………………………………………………………………………………………………………………….. 46

محاسبه قیمت تمام شده :………………………………………………………………………………………………………………………. 47

برآورد قیمت فروش :……………………………………………………………………………………………………………………………. 47

برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :…………………………………………………………………………………………………………. 48

برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :………………………………………………………………………………………………… 48

برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :……………………………………………………………………………………………………. 49

برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :…………………………………………………………………………………………………….. 50

برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :…………………………………………………………………………………….. 51

برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل :…………………………………………………………………… 51

برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :…………………………………………………………………………………………………… 52

محاسبه فروش کل :……………………………………………………………………………………………………………………………….. 52

محاسبه سود سالیانه :…………………………………………………………………………………………………………………………….. 52

هزینه تولید در نقطه سر به سر :……………………………………………………………………………………………………………… 53

محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :……………………………………………………………………………………………………… 53

محاسبه زمان بازگشت سرمایه :………………………………………………………………………………………………………………. 53

درصد بازگشت سرمایه :………………………………………………………………………………………………………………………… 53

دوره برگشت سرمایه :…………………………………………………………………………………………………………………………… 54

محاسبه فروش سرانه :…………………………………………………………………………………………………………………………… 54

محاسبه سطح زیر بنای سرانه :……………………………………………………………………………………………………………….. 54

محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :……………………………………………………………………………………………………….. 55

فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 56

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… 56

خلاصه جدول سود و زیان :…………………………………………………………………………………………………………………… 57

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 58

برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه با اشتغالزایی 60 نفر که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

طرح توجیهی ایران
36000 تومان
, , , , , , , , , , , , , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *