پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 41 صفحه

فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 41 صفحه توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر عبارت است از

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 4

فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 5

کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5

مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… 7

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 7

مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. 8

وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… 8

نام و کاربرد محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. 8

به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:… 8

طبقه بندی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9

مزایا و دلایل تولید محصول………………………………………………………………………………………………………………………. 9

تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:………………………………………………………………………………… 9

بسته بندی محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. 10

کالاهای قابل جانشین…………………………………………………………………………………………………………………………….. 11

بررسی بازار و قیمت فروش…………………………………………………………………………………………………………………… 11

بررسی روند تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………. 12

آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:……. 12

بررسی روند مصرف……………………………………………………………………………………………………………………………… 12

بررسی روند واردات و صادرات…………………………………………………………………………………………………………….. 13

بررسی قیمت فروش محصول مشابه……………………………………………………………………………………………………….. 13

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است:     13

معرفی روش های مختلف تولید……………………………………………………………………………………………………………… 14

تشریح فرایند تولید منتخب…………………………………………………………………………………………………………………….. 15

1- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 15

2- بریدن و قطعه قطعه کردن:……………………………………………………………………………………………………………….. 15

3- گرد کردن:………………………………………………………………………………………………………………………………………. 16

4- زمان استراحت:………………………………………………………………………………………………………………………………. 16

5-  فرم دادن به خمیر:…………………………………………………………………………………………………………………………. 16

فریز کردن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 17

تهیه خمیر پیتزای کلفت:………………………………………………………………………………………………………………………… 17

1- مخلوط کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………. 17

2- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 17

3- رول کردن:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 18

برش دادن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 18

5-  فریز کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 18

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت…………………………………………………………………………………. 18

به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:…………………………………………………… 19

HACCP و اهمیت آن:……………………………………………………………………………………………………………………….. 20

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد………………………………………………………………………………….. 21

معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک………………………………………………………………………………………. 22

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… 23

مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. 23

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس………………………………….. 24

1-   اشخاص حقيقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. 24

2-   اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. 24

مدارك مورد نياز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 24

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. 25

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 25

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. 25

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 26

فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 27

روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… 27

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. 28

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………………………………. 28

نقشۀ استقرار ماشین آلات……………………………………………………………………………………………………………………… 29

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 30

ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :……………………………………………………………………………………………………………….. 30

فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 31

امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… 31

سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. 32

خرید دفتر کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 32

هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی  :…………………………………………………………………………………….. 33

هزینه ماشین آلات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………… 34

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :………………………………………………………………………………………………………. 35

وسایل اداري و خدماتی…………………………………………………………………………………………………………………………. 35

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی………………………………………………………………………………………… 36

هزینه هاي قبل از بهره برداري……………………………………………………………………………………………………………….. 36

هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………………. 37

هزینه متغیر :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 37

قیمت تمام شده محصول :……………………………………………………………………………………………………………………… 38

هزینه کل سرمایه گذاری………………………………………………………………………………………………………………………… 38

فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 39

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… 39

نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 40

برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

 

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *