پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 41 صفحه
فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 41 صفحه توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر عبارت است از
فهرست مطالب
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 4
فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 5
کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5
مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… 7
محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 7
مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. 8
وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. 8
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… 8
نام و کاربرد محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. 8
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود:… 8
طبقه بندی محصول………………………………………………………………………………………………………………………………….. 9
مزایا و دلایل تولید محصول………………………………………………………………………………………………………………………. 9
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود:………………………………………………………………………………… 9
بسته بندی محصول……………………………………………………………………………………………………………………………….. 10
کالاهای قابل جانشین…………………………………………………………………………………………………………………………….. 11
بررسی بازار و قیمت فروش…………………………………………………………………………………………………………………… 11
بررسی روند تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………. 12
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است:……. 12
بررسی روند مصرف……………………………………………………………………………………………………………………………… 12
بررسی روند واردات و صادرات…………………………………………………………………………………………………………….. 13
بررسی قیمت فروش محصول مشابه……………………………………………………………………………………………………….. 13
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 13
معرفی روش های مختلف تولید……………………………………………………………………………………………………………… 14
تشریح فرایند تولید منتخب…………………………………………………………………………………………………………………….. 15
1- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 15
2- بریدن و قطعه قطعه کردن:……………………………………………………………………………………………………………….. 15
3- گرد کردن:………………………………………………………………………………………………………………………………………. 16
4- زمان استراحت:………………………………………………………………………………………………………………………………. 16
5- فرم دادن به خمیر:…………………………………………………………………………………………………………………………. 16
فریز کردن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 17
تهیه خمیر پیتزای کلفت:………………………………………………………………………………………………………………………… 17
1- مخلوط کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………. 17
2- تهیه خمیر:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 17
3- رول کردن:……………………………………………………………………………………………………………………………………… 18
برش دادن خمیر:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 18
5- فریز کردن:…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 18
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت…………………………………………………………………………………. 18
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:…………………………………………………… 19
HACCP و اهمیت آن:……………………………………………………………………………………………………………………….. 20
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد………………………………………………………………………………….. 21
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک………………………………………………………………………………………. 22
مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… 23
مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. 23
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس………………………………….. 24
1- اشخاص حقيقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. 24
2- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. 24
مدارك مورد نياز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 24
اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. 25
تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 25
صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. 25
مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 26
فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 27
روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… 27
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. 28
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :……………………………………………………………………………………. 28
نقشۀ استقرار ماشین آلات……………………………………………………………………………………………………………………… 29
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 30
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح :……………………………………………………………………………………………………………….. 30
فصل سوم…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 31
امور مالی طرح……………………………………………………………………………………………………………………………………… 31
سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. 32
خرید دفتر کار :…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 32
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی :…………………………………………………………………………………….. 33
هزینه ماشین آلات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………… 34
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی :………………………………………………………………………………………………………. 35
وسایل اداري و خدماتی…………………………………………………………………………………………………………………………. 35
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی………………………………………………………………………………………… 36
هزینه هاي قبل از بهره برداري……………………………………………………………………………………………………………….. 36
هزینه سرمایه گذاری ثابت :……………………………………………………………………………………………………………………. 37
هزینه متغیر :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 37
قیمت تمام شده محصول :……………………………………………………………………………………………………………………… 38
هزینه کل سرمایه گذاری………………………………………………………………………………………………………………………… 38
فصل چهارم………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 39
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………… 39
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. 40
برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا با اشتغالزایی 24 نفر که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.