پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سس از سویا با اشتغالزایی 24 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 53 صفحه

فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سس از سویا با اشتغالزایی 24 نفر به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش در 53 صفحه توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است و به صورت کامل و جدید و جدول بندی شده می باشد. طرح پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سس از سویا با اشتغالزایی 24 نفر بر اساس آخرین وضعیت مالی در سال جدید بنا شده است و کاملا منطبق با استاندارد های ملی در وزارت صنایع و معادن و ارگان های مربوطه است. بخشی از پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سس از سویا با اشتغالزایی 24 نفر عبارت است از

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 5

فصل اول………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 6

کلیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 6

مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 7

نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………………………………………………………………………………………………………… 7

محل اجرا :……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 7

مشخصات متقاضیان :………………………………………………………………………………………………………………………………. 8

دلایل انتخاب طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………… 8

وضعیت و میزان اشتغالزایی :……………………………………………………………………………………………………………………. 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :………………………………………………………………………………………………………………… 8

نام و کد محصولات…………………………………………………………………………………………………………………………………. 8

سس سوياي چيني…………………………………………………………………………………………………………………………………… 9

اين نوع سس سويا را با استفاده از دانه ي سويا به عنوان منبع اصلي و از غلات ديگر به مقدار كمتر تهيه مي كنند و دو نوع دارد :          9

الف – سس سوياي تازه/  روشن :……………………………………………………………………………………………………………… 9

ب – سس سوياي قديمي / تيره :……………………………………………………………………………………………………………. 10

سس سوياي ژاپني…………………………………………………………………………………………………………………………………. 10

الف – دسته اول :………………………………………………………………………………………………………………………………….. 10

ب – دسته دوم :……………………………………………………………………………………………………………………………………. 11

ج – دسته سوم :……………………………………………………………………………………………………………………………………. 11

د – دسته چهارم :………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11

ر – دسته پنجم :……………………………………………………………………………………………………………………………………. 11

کد ISIC :…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 12

شماره تعرفه گمركي………………………………………………………………………………………………………………………………. 12

شرايط واردات……………………………………………………………………………………………………………………………………… 13

بررسي و ارائه استاندارد ملي يا بين المللي………………………………………………………………………………………………. 13

بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني…………………………………………………………… 13

بررسي قيمت هاي داخلي………………………………………………………………………………………………………………………. 13

مروري بر قيمت هاي جهاني محصول…………………………………………………………………………………………………….. 13

موارد مصرف و كاربرد…………………………………………………………………………………………………………………………… 14

بررسي كالاهاي جا يگزين و تجزيه تحليل اثرات آن بر مصرف محصول…………………………………………………….. 15

كشور هاي عمده توليد كننده و مصرف كننده…………………………………………………………………………………………… 15

شرايط صادرات…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 16

وضعيت عرضه و تقاضا………………………………………………………………………………………………………………………….. 17

بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد از آغاز برنامه سوم تاكنون…………………………………………………………. 17

الف ) بررسي ظرفيت هاي بهره برداري………………………………………………………………………………………………….. 17

ب ) بررسي روند ظرفيت نصب شده توليد سس سويا در كشور……………………………………………………………….. 17

بررسي روند توليد واقعي سس سويا در كشور………………………………………………………………………………………….. 18

بررسي سطح تكنولوژي توليد در واحدهاي فعال……………………………………………………………………………………… 18

فرايند توليد سس سويا به صورت زير مي باشد ………………………………………………………………………………………. 18

درصد استفاده از ظرفيت اسمي در واحدهاي توليدي فعال……………………………………………………………………….. 19

و ) نام كشورها و شركت هاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده توليد………………………………………………………. 20

بررسي وضعيت طرحهاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا……………………………………………………………. 21

پيش بيني عرضه در بازار آينده كشور……………………………………………………………………………………………………… 21

الف ) پيش بيني توليد داخل واحدهاي فعال……………………………………………………………………………………………. 21

پيش بيني توليد داخل واحدهاي در حال ايجاد………………………………………………………………………………………… 22

با توجه به جدول بالا ، ظر فيت طرح هاي در حال ايجاد كه در آ ينده به ظر فيت نصب شده كشور اضافه خواهد شد، به صورت زير قابل پيش بيني است:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 22

بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385……………………………………………………………….. 23

جمع بندي عرضه………………………………………………………………………………………………………………………………….. 23

بررسي روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاكنون……………………………………………………………………………………….. 23

مصرف ظاهري از رابطه زير حاصل محاسبه و در جدول زير وارد شده است ……………………………………………. 24

نمودار زير روند مصرف در سالهاي گذشته را نشان داده است …………………………………………………………………. 25

بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا سال 1385……………………………………………………………… 25

بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم……………………………………………………………….. 25

برآورد ميزان تقاضاي داخل در آينده………………………………………………………………………………………………………. 25

برآورد قابليت صادرات در آينده…………………………………………………………………………………………………………….. 28

براي بررسي قابليت صادراتي محصول مورد مطالعه در آينده ، از دو روش مي توان استفاده كرد :……………….. 28

الف – استناد بر سوابق صادراتي در سالهاي گذشته………………………………………………………………………………….. 28

برآورد تقاضاي كل…………………………………………………………………………………………………………………………………. 30

جمع بندي و نتيجه گيري مطالعات بازار و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد از نگاه توجيه پذيري بازار 31

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………………………………………………………………… 32

مراحل صدور جواز تاسیس :………………………………………………………………………………………………………………….. 32

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس………………………………….. 33

1-   اشخاص حقيقی…………………………………………………………………………………………………………………………….. 33

2-   اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………. 33

مدارك مورد نياز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. 33

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………………………………………………………………. 34

تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 34

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………. 34

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. 35

فصل دوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 36

روش انجام کار……………………………………………………………………………………………………………………………………… 36

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :………………………………………………………………………………. 37

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………….. 37

مطالعات فني و تكنولوژيكي…………………………………………………………………………………………………………………… 38

بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگر كشورها………….. 38

الف ) نگاهي به روش توليد سس سويا……………………………………………………………………………………………………. 38

فرايند توليد سس سويا به سه مرحله اصلي زير تقسيم مي گردد ………………………………………………………………. 38

مرحله اول : تهيه كوچي………………………………………………………………………………………………………………………… 38

مرحله دوم : تخمير نمكي……………………………………………………………………………………………………………………… 38

مرحله سوم : تصفيه………………………………………………………………………………………………………………………………. 38

 

برای دانلود فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید سس از سویا با اشتغالزایی 24 نفر که به صورت کاملا دقیق و کامل و با فرمت ورد و قابل ویرایش توسط مرکز دانلود طرح های توجیهی ایران تهیه و تنظیم گردیده است از این قسمت اقدام کنید.

 

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *