کار افرینی با موضوع توليد پكتين

معرفي محصول:

محصول مورد نظر طرح پكتين اسـت . پكتـين يـك پليمـر اشـتقاقي قنـدي- اسـيدي اسـت كـه از ساختارهاي ژلاتيني گياهي موجود در ميوهجات و سبزيجات استحصال مـيشـود. اهميـت اقتـصادي ايـن محصول به توانايي آن در تشكيل ژل در تركيب با شكر(قند) و اسيد برميگردد. ميزان اين مـاده در هـرنوع سبزي و يا ميوه با توجه به وزن كل آن از 1/0 تا 4 درصد متفاوت ميباشد.
سيب و مركبات عمدهترين منابع غني از پكتين ميباشند. موقعيت اقتصادي اين دو محصول نيز بـه كشت وفور آنها در مناطق مختلف برميگردد. ضايعات خشك سيب و همچنين پوست مركبات (خشك و يا تر) به عنوان يكي از محصولات جانبي كارخانجات توليد آبميوه و آب ليمو بوده و به وفور نيز يافـت
میشود.
ساختارهاي ژلاتيني در سولهاي ديوارهاي و لايـه هـاي درون سـلولي ميـوهجـات موجـود مـيباشـد.
آجرهاي به كار رفته در ساخت ديوار را ميتوان نمادي از آرايش قرار گرفتن پكتـين در ديـواره ميـوه و سبزي در نظر گرفت.

موارد مصرف و كاربرد

همانطوريكه در قسمت معرفي محصول مورد مطالعه نيز ذكر شد ، پكتين بعنوان يك ماده ژله كننـده گياهي در صنايع مختلف غذائي ، داروئي ، آرايشي و بهداشتي داراي كاربرد است كه در ادامه به مـوارد مهم آن اشاره شده است .

• صنعت غذا

مصرف اين ماده در توليد محصولات زير داراي كاربرد است
9 مصرف در تهيه مرباها 4-1 درصد وزني مربا
9 مصرف در تهيه ژله ها 8-5 درصد وزني ژله
9 مصرف در تهيه آشاميدني هاي ژله اي 2-1 درصد وزني آشاميدني
9 مصرف در تهيه غذاي كودك با توجه بر نوع غذا متفاوت است
9 مصرف در فرمولاسيون ساخت مشروبات الكلي

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *