کار افرینی با عنوان تولید نشاسته سیب زمینی

مقدمه

با توجه به این مطلب که شرایط تولید وفراوری هر محصول دارای ویژیگیها ومشخصات مخصوص می باشد که اولین گام پیش از هر گونه  بررسی فنی مالی واقتصادی طرح لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیح از مشخصات محصول وفراورده های وابسته به ان بدون تردید راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب عملیات تولید ومحاسبات مربوطه ان خواهد بود

تعریف ویژگیها ومشخصات فنی محصول

به طور کلی در ایتن بخش موارد زیررا مورد بررسی قرار خواهیم داد:
1.معرفی وکاربردهای نشاسته
2.مشخصات
3.خواص نشاسته
4.طبقه بندی وانواع ان

معرفی وکاربردهای نشاسته

تعریف:
نشاسته کربوهیدرات ذخیره هی گیاهی می باشد و از واحدهای متوالی گلوکز تشکیل میشود نشاسته در گیاهان به صورت کمپلکس هاییتحت عنوان دانک یا گرانول متمرکز شده است شکل وابعاد گرانولها در هر محصولی منحصر به فرد خود ان است
گرانول سیب زمینی بزرگ ترین ابعاد را داشته  وبیضوی شکل است در حالی که برنج ریز ترین گرانول ها را دارد و گرانول های ان چند وجهی است

انواع نشاسته وکاربرد ان

نشاسته های اصلاح شده(Modified starch)

از ان جایی که نشاسته ها فرم طبیعیگاهی خواص مورد نظر را ندارند بنا براینبه طرق گوناگونی انها را اصلاح می کنند این اصلاح یا به طریقه ژنتیکی ویا بصورت شیمیایی است
 

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *