کسب در امد با موضوع پنیرUF

پنیرUF

تولید پنیر سفید با استفاده از تکنولوژي پیشرفته اولترافیلتراسیون از سال 114016 در دانمارك آغاز و عمده محصولات تولیدي به کشورهاي خاورمیانه صادر گردیده است و در ایران از سال 1376 شروع به کار گیری ان
شده است . کاربرد صافیهاي غشایی اولترافیلتراسیون در صنایع شیر را میتوان پس از دستگاه خامه گیر سپراتور و پاستوریزاتور صفحهاي مبدا تحولی بزرگ در تکنولوژي شیر دانست . براي شناخت مزایاي این
تکنولوژي لازم است اشارهاي کوتاه به اساس کار ساخت پنیر به صورت متداول و تولید پنیر با استفاده از صافیهاي غشایی داشته باشیم . اساس کار در ساخت پنیر به روش معمول ، به انعقاد شیر به وسیله مایه پنیر
و آبگیري از لخته ، استوار است. تولید پنیر سفید با استفاده از تکنولوژي پیشرفته اولترافیلتراسیون از سال 114016 در دانمارك آغاز و عمده محصولات تولیدي به کشورهاي خاورمیانه صادر گردیده است و در ایران به کارگیري آن از سال 1376 شروع شده است . کاربرد صافیهاي غشایی اولترافیلتر اسیون در صنایع شیر را
میتوان پس از دستگاه خامه گیر سپراتور و پاستوریزاتور صفحهاي مبدا تحولی بزرگ در تکنولوژي شیر دانست.
در یک جمع بندي ساده میتوان گفت استفاده از سیستم اولترافیلتراسیون در تولید پنیر ، مزیتهاي زیر را به همراه دارد:
1 -کیفیت بهداشتی بسیار مطلوب به دلیل تکنولوژي خاص تولید
2 -امکان تولید پنیر با ویژگیهاي یکنواخت و مطلوب
3 -افزایش 20 درصدي بازدهی تبدیل شیر به پنیر
4 -جلوگیري از ضایع شدن مقادیري از مواد غذایی با ارزش شیر
5 -صرفه جویی در مصرف مایه پنیر
6 -تولید گونهاي از پنیر سفید که به واسطه طعم و بافت ویژه طرفداران زیادي دارد .
 

تفاوت پنیر سنتی، UFو پروسس

پنیرهاي سنتی در کارگاههاي سنتی پنیر به روش انعقادي تولید میشوند. در این فرآیند به شیر، مایه پنیر اضافه میشود و این مایه کازیین محلول در شیر را به صورت نامحلول درمیآورد و باعث رسوب آن میشود.
رسوب کازیین را پنیر مینامیم که درنهایت، هم به آن نمک میزنند و هم آن را آبگیري میکنند.
کارخانه هاي پنیرUF) اولترا فیلتراسیون)، پنیرهاي فراپالایش شده تهیه میکنند. در سیستمUF ، ابتدا شیر را از صافیهاي مخصوصی به نام صافیهاي غشایی عبور میدهند. پروتئینهاي محلول در آب شیر و پروتئینهاي
نامحلول آن (کازیین) پشت این صافیها میمانند و به این ترتیب شیر کمکم غلیظ میشود. تولیدکنندگان به این شیر تغلیظ شده آنزیم میافزایند و لخته پنیر ایجاد میشود بدون اینکه پروتئینهاي محلول در آب شیر از ان جدا شود
 

خطوط بسته بندي پنیر UF ساختار خطوط بسته بندي از چهاربخش تشکیل شده است :

-مجوعه پرکن: انتقال دهنده لیوان به نوارنقاله پرکن،تشخیص لیوان،اسپري آنتی استیک،تزریق کنسانترهمجموعه
شارژلیوان:
جداکننده لیوان وانتقال دهنده آن به تونل اشعه UV.
ورینت، اسپري آنتی فوم ومجموعه انتقال به نوارنقاله کواگولاتور
تونل کواگولاتور:
تونل براي نگهداري لیوان هاي پر شده حدود20دقیقه با هدف انعقاد و مجموعه انتقال بسته ها به نوار نقاله خروجی.
نمک خشک، قراردادن فویل روي لیوان و آب بندي فویل آلومینیوم روي ظرف و خارج کردن لیوان ها به نوارمجموعه
بسته بندي:
ورود لیوان و قرارگیري آن در داخل حفره ها، گذاشتن کاغذ پارچمنت، اضافه کردن
نقاله خروجی و نهایتا به صورت انتخابی مجموعه کارتن گذار

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *