کار افرینی در مورد  پودر کیک

-موارد و كاربردمصرف

موارد مصرف پودر كيک را مي تدان در يک گروه عمده مصارف غذائي انسانی طبقه بندي كرد :
پودر كيک يک ماده غذائي است كه در تهيه انداع كيک ها و شيريني هاي خانگي و صنعتي مورد استفاده قرار مي گيرد . اين نوع پودر كيک به دليل داشتن كليه مواد موجود براي پخت كيک، كار را براي انسان ها بسار اسان نموده از اين رو اگر شخصي ميل به خوردن كيک داشته باشد براحتي مي تواند خود كيكي را طبخ نمايد

بررسي سطح تكنولوژي توليد در واحدهاي فعال

فرايند توليد و تركيب پودر كيک پايه در واحدهاي صنعتي موجدد به صورت زير است:
در ابتدا ارد گندم وارد كارخانه شده و پس از بررسي و كنترل هاي لازم و تطابق استاندارد هاي لازم برای تولید بکار گرفته می شود سپس طبق فرمولاسيون موجود در واحدها صنعتي اقدام به وزن كشي مقادير لازم م
واد اوليه همچون شكر ، شير خشک امولسیفایر  ، نمک ، بكينگ پودر ، اسانس ها و افزودني هاي مجاز خوراكي جهت توليد محصول مي شود. انگاه پس از برداشت به مقدار كافي هریک از مواد اوليه شروع به تركيب كرده و بعد از تركيب در مقادير مورد نظر بسته بندي مي گردد.

نام کشورها و شرکتهاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده توليد

تكنولوژي توليد پودر كيک پايه در كشورمان بومي شده است . از اينرو شركت هاي متخصص داخلي در طراحي كارخانه ، ساخت ماشين الات و راه اندازي انها در حال فعاليت مي باشند . بنابر اين مي توان گفت كه كليه ماشين الات و تجهيزات مورد استفاده فرايند توليد در داخل كشدومان قابل ساخت می باشند
 

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *