کار افرینی با عنوان کشت و صنعت

هدف از اجرای طرح

هدف اصلی از تشکیل مجتمع کشت و صنعت و دامپروری اين است که با استفاده از روشهای مکانیزه و فنون پیشرفته کشاورزی و ايجاد صنايع تبديلی کشاورزی نسبت به تولید فرآورده های زراعی، باغی، دامی و شیالتی بر پايه ساز و کار بازار اقدام نمايند و برای 120 نفر بطور مستقیم اشتغالزايی می نماید.

2-1-ويژگی ها و مزايای طرح

تأسیس اين مجتمع، اهداف زير می توان به دست آورد:
استفاده بهینه از منابع آب و خاك
افزايش کمّی و کیفی محصوالت
کاهش هزينه های تولید
حفاظت از محیط زيست
اطمینان از امنیت غذايی
خالصه امکان سنجی مقدماتی طرح کشت و صنعت و دامپروری/ 4

4-معرفی کاربردهای محصولات

الف-گوشت، صنايع تبديلی و ضايعات آبزيان
آبزيان به دلیل داشتن مواد مهمی چون پروتئین ها مواد معدنی اسیدهای چرب غیر اشباع و استفاده از ضايعات آنها، در جايگاه خاصی قرار دارند. در
طی فرآوری ماهی، مقادير زيادی از ضايعات شامل آب و مواد جامد تولید می شوند. اين ضايعات مخلوطی از بخشهای مختلف، سر، امعاء و احشا و
استخوان خواهند بود. ارزش تغذيه ای پوست،استخوان و باله ماهی نسبتاً باال بوده و اين مواد منابع مفیدی جهت تولید آرد ماهی می باشند. پودر
غضروف حاصل از ماهیان برای تهیه محصوالت متنوع استفاده می گردد که کاربردهای مختلف درمانی و دارويی دارد از پوست ماهی برای تولید
ژالتین ماهی و نیز چرم استفاده میشود در حال حاضر منبع اصلی تولید کیتوزان در دنیا، پوسته میگو و خرچنگ است در پوست میگو ماده رنگی است
ب-گوشت قرمز و فرآورده های جانبی دام سبک و سنگین
عالوه بر گوشت قرمز بعنوان اصلی ترين محصول کشتارگاه، ساير محصوالت حاصل از ذبح گاو و گوسفند شامل محصوالتی نظیر پوست، زبان و مغز،
دل و جگر و قلوه و … می باشد.
برای گوشت قرمز بعنوان اصلی ترين محصول کشتارگاه هم مصارف نهايی ) مصرف نهايی توسط خانوارها( و هم مصارف واسطه ای ) مانند استفاده
در تولید سوسیس و کالباس و غیره ( را قائل می شويم.
شايد يکى از مهمترين انگیزههاى بشر به اهلى و دستآموز کردن حیوانات، احتیاج بشر به پشم و الیاف پشمى بوده است که امروزه مصرف فراوانی
در صنايع نساجی دارد.
-فضوالت گوسفند به ويژه در بخش های بلند چراگاه و يا مرتع از ديدگاه بهبود خاك دارای اهمیت است؛ زيرا به اين ترتیب عملیات کود دادن دستی
که نیازمند استفاده از هزينه بااليی است، خود به خود انجام می شود.
ج-صیفی جات
صیفی جات، نام عمومی برخی محصوالت گیاهی خوراکی و اغلب پختنی می باشد. صیفی جات انواع سبزیهای خوردنی و میوهاست. بیشتر در گفتار روزمره آن را سبزيجات نیز مینامند، گرچه رنگ بسیاری از صیفی جات، مانند هويج، سبز نیست. سیب زمینی، گوجه فرنگی، کدو، بادمجان و هويج از رايجترين انواع صیفی جات است.
 

36000 تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *