طرح توجیهی تولید و بسته بندی روغن زیتون

طرح توجیهی تولید و بسته بندی مواد غذایی

طرح توجیهی روغن زیتون

مطالعات امكانسنجي مقدماتي طرح توجیهی روغن زیتون
این بسته حاوی دو طرح توجیهی مجزا از هم میباشد . یکی از طرح ها در فرمت ورد و یکی در فرمت پی دی اف ارائه شده اند.

در ادامه بخش هایی از یکی از نمونه های دانلودی طرح توجیهی روغن زیتون را مشاهده میکنید.

خلاصه طرح

خلاصه طرح توجیهی تولید روغن زیتون
خلاصه طرح
نام محصول روغن زیتون
ظرفیت پیشنهادي طرح (ظرفیت عملی) 8100 تن در سال
موارد کاربردي محصول خوراکی
مواد اولیه مصرفی عمده زیتون
اشتغال زایی (نفر) 44
زمین مورد نیاز (مترمربع) 5000
اداري (مترمربع) 250
تولیدي (مترمربع) 900
سوله تاسیسات (مترمربع) 200
زیر بنا
انبار (متر مربع) 700
میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی
آب (متر مکعب) 2100000
برق (کیلو وات ساعت) 420000
میزان مصرف
سالانه
یوتیلیتی گاز (متر مکعب) 5500000
ارزي (یورو) 320000
ریالی (میلیون ریال) 7500
سرمایه گذاري
ثابت طرح
مجموع (ریال) 11500
محل پیشنهادي اجراي طرح استانهاي قزوین، زنجان، گیلان، گلستان و مازندران

شرکت شهرکهاي صنعتی استان گلستان
مطالعات امکان سنجی مقدماتی
طرحهاي صنعتی
دانشگاه گلستان
طرح تولید روغن زیتون صفحه ب

فهرست مطالب طرح تولید روغن زیتون

لیست مطالب طرح توجیهی روغن زیتون
عنوان صفحه
چکیده…………………………………………………………………………………………………………..د
1 -معرفی محصول…………………………………………………………………………………………….. 1
1 -مشخصات کلی محصول……………………………………………………………………………………. 2
1 -2 -شماره تعرفه گمرکی ……………………………………………………………………………………. 2
1 -3-شرایط واردات و صادرات ………………………………………………………………………………… 3
1 -4 -استانداردهاي ملی وجهانی ……………………………………………………………………………… 8
1-5-قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ……………………………………………………………………. 9
1-6-موارد مصرف و کاربرد ………………………………………………………………………………….. 10
1-7-کالاهاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ………………………………………. 10
1-8-اهمیت استراتژیک کالا در دنیاي امروز…………………………………………………………………. 11
1-9-کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول …………………………………………………. 12
2-وضعیت عرضه و تقاضا…………………………………………………………………………………….. 14
2 -1 -بررسی ظرفیت بهرهبرداري و وضعیت طرحهاي جدید و طرحهاي …………………………………….. 14
2 -2 -توسعه و در دست اجرا از آغاز برنامه سوم تاکنون……………………………………………………… 14
2-3-بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 …………………………………… 14
2-4-بررسی روند مصرف از آغاز برنامه ………………………………………………………………………. 19
2-5-بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن ……………………………………. 20
2-6-بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ………………………………………….26
1و2 -اجمالی تکنولوژي و روشهاي تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف………………………………………… 27
کنسرو زیتون ………………………………………………………………………………………………… 27
روغن زیتون………………………………………………………………………………………………….. 27
3- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادي شامل برآورد حجم سرمایهگذاري ثابت………………………… 41
41 …………………………………………………………………………………………. سازي محوطه- 1-3
42 ………………………………………………………………………………………………. ساختمان-2-3
42 …………………………………………………………………………………………….ماشینآلات- 3 -3
43 ……………………………………………………………………………………………… تاسیسات- 4 -3
44 …………………………………………………………………………………………… نقلیه وسایل- 5 -3
3-6-تجهیزات و وسائل اداري و خدماتی…………………………………………………………………….. 44
3-7-هزینههاي متفرقه و پیش بینی نشده…………………………………………………………………… 45
3 -8-هزینههاي قبل از بهره برداري………………………………………………………………………….. 45